به گزارش دفتر چهار محال وبختیاری ، پایگاه خبری- تحلیلی پزشکی ورزشی ایران ، دکتر کیانی به ورزشکاران توصیه کرده ضمن رعایت تعادل و تناسب درانتخاب گروه های موادغذایی واز پرخوری در شام و سحر اجتناب نمایند..
وی استفاده از نان های سبوس دار، انواع مغزهای خام و بدون نمک مثل بادام، پسته و گردو، شیر و ماست کم چرب و تخم مرغ و انواع سالادهای سبزیجات همراه با روغن زیتون و آبلیمو را انتخابهای مناسبی عنوان کرده است.
دکتر کیانی تاکید دارد برای جلوگیری از کاهش آب بدن توصیه می کند فاصله بین افطار تا سحر حتما باید بین ۱/۵ تا ۲ لیتر آب و مایعات مصرف شود و در حین و بعد از ورزش مصرف نوشیدنی های حاوی ۶-۸ درصد قند بسیار مفید است و از کاهش سطح گلیکوژن بدن جلوگیری میشود
وی استفاده از خرما و میوههای شیرین و آبدار را هم مفید می داند و ادامه می دهد: در وعده افطار نیز انواع سوپ و حبوبات پخته و گوشتهای قرمز و سفید بصورت آب پز یا کبابی انتخاب های مناسبی میباشند.ورزشکاران باید توجه داشته باشند که بلافاصله بعد از صرف افطار ورزش نکنند، زیرا ورزش بعد از افطار باعث خستگی و وارد آمدن فشار بر سیستم عصبی و گوارشی و بویژه عضلات میباشد. بهترین زمان ورزش، ۳-۴ ساعت بعد از صرف افطار و شام است
پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۵
دکتر کیانی گفت :
توصیه مسئول کمیته تغذیه هیأت پزشکی ورزشی به ورزشکاران در آستانه ماه مبارک رمضان
مسئول کمیته تغذیه هیأت پزشکی ورزشی استان چهار محال وبختیاری در آستانه ماه مبارک رمضان، نکاتی را جهت تحمل بهتر و طولانی مدت گرسنگی در ورزشکاران در این ایام توصیه نمود.
ارسال نظر